Viikon treenit V8

Viikon treenit
Maanantai juoksumatolla ensin tasavauhtista juoksua, sitten 10 x 200 metrin juoksuvetoa 5 % kulmalla, lopuksi tasamaajuoksua. Kesto 1h, matka 7 km
Tiistai lepo
Keskiviikko juoksumatolla 3 km tasavauhtista juoksua, 1 km mäkeä kävellen  5-15 % kulmaa vaihtaen, 1 km juoksua, 1 km mäkeen 5-15 % kulmaa vaihtaen ja 1 kilometri juoksua. Kesto 1 h 4 min, matka 7 km
Torstai lepo
Perjantai lepo

Viikon treenikaveri

Juoksukoulussa oli taukoviikko, joten sain nauttia pelkästään mieheni juoksuseurasta tämän viikon aikana.

Viikon treenibiisi

Battle beast- Eden

Viikon paras treeni

200 metrin mäkivedot juosten alkavat tuntua jo ihan kivoilta ja ne tuntuu sujuvan, joten sanoisin sen olleen tämän viikon paras treeni.

Viikon vastoinkäyminen

Olin todella väsynyt mutta en sanoisi sitäkään välttämättä vastoinkäymiseksi. Joskus on raskaampia ja kiireempiä viikkoja, jolloin urheilu jää väkisin vähemmälle.

Viikon oivallus

Tekisi mieli sanoa, että tämän viikon aikana en oivaltanut mitään. En ainakaan saa päähäni mitään mikä olisi antanut oivallus-fiiliksen.

 

Viikon hell yeah

Olen alkanut tykkäämään mäkivedoista ja mäkitreeneistä ylipäätään. Vielä pitää hiota tekniikkaa kunhan pääsee ulos mäkeen treenaamaan. En ole aiemmin juurikaan tykännyt mäkitreenistä mutta näen selkeästi muutosta ilmassa.

Viikon viikonlopputreenit
Viikonloppuna ei tullut treenattua yhtään mitään.

Viikon ekstra

Koitin tarkoituksella pitää kunnon taukoviikon sillä puolikkaan jälkeen olen mennyt kuin koomassa. Väsymys on ollut niin henkistä kuin fyysistä. Kroppa ilmoitti, että se tarvitsee lepoa, joten sitä sille annoin. Nyt tuntuu taas paljon paremmalta.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *