8 x mitä minulle kuuluu nyt?

Mitä kuuluu? Minulle kuuluu hyvää. Eletään sitä perus arkea mutta siinäkin on omat hyvät puolensa. Tykkään rutiineista ja siksi arki on mun mielestä ihan nautinnollista. On kivaa käydä töissä, treenaamassa ja tehdä juttuja kotona. Pitkästä aikaa olen mm. koukuttanut itseni useaan sarjaan, joka on hauskaa vaihtelua. Katson nimittäin normaalisti hyvin harvoin telkkaria.

Mikä ärsyttää? Se ärsyttää, että menin kaatumaan rappusissa ja loukkasin selän. Onneksi oli tuuria mukana matkassa ja pääsin pelkillä ruhjeilla mutta tärähdyksen myötä selkä on hieman jäykkä ja kipeä.

Mikä motivoi? Meillä on mieheni kanssa molemmilla motivaatiota kuntosalilla käymiseen ja on oikeasti tosi kiva käydä siellä yhdessä. Hän saa tsempattua mua kokeilemaan isompia painoja, joita en välttämättä yksinään uskaltaisi kokeilla. On motivoivaa nähdä treenien tuottavan tulosta ja kropan pikku hiljaa kiinteytyvän.

Mitä uutta olen oppinut/ Mitä haluaisit oppia? Olen oppinut foodpreppauksen hyödyn. Miten kivaa onkaan tehdä yhtenä päivänä ruuat monelle päivälle valmiiksi ja nauttia ns. vapaammista illoista.

Mistä unelmoit? Olen unelmoinut ensi vuoden reissuista. Unelmien täyttymys olisi vihdoinkin päästä Mont Blancille mutta vielä ei ole varmaa toteutuuko reissu. Myös Suomessa olisi tarkoitus lähteä roadtripille ensi vuonna ja samalla reissulla käydä juoksemassa kisa, jossa ei vielä olla käyty.

Mikä kaduttaa? En kyllä äkkiseltään keksi mitään mikä minua kaduttaisi tällä hetkellä. Koen, että kaikella mitä teen on joku merkitys elämääni. Aina ei valinnat ole onnistuneita mutta en myöskään kadu mitään.

Miten rentoudun? Oikeastaan suurimmat muutokset rentoutumiseen liittyen johtuu arjessa tekemistäni muutoksista. Olen ottanut käyttöön äitini neuvon, että tee sellaiset asiat heti mitkä voi, äläkä siirrä myöhemmäksi. Olen vuosien varrella ajautunut siihen, että kitkuttelen asioiden tekemistä. Nyt kun asiat tekee heti niin yllättäen asioita ei kasaannu ja jää aikaa muuhun paljon enemmän. Ruokien tekeminen usealle päivällä antaa myös aikaa muuhun ja olenkin iltaisin nauttinut hyvästä kirjasta. Olen tänä vuonna lukenut enemmän kirjoja kuin vuosiin mikä ilahduttaa minua suuresti.

Mitä en malttaisi odottaa? Marraskuun Pietarin matkaa. Olen pitkään halunnut käydä Pietarissa ja nyt yhtäkkiä ilman mitään suunnitelmia tarjoutui mahdollisuus lähteä sinne.

2 Comments

 • Susanna

  Moikka Heidi!

  Onpa hauska sattuma. 😁 Vaihdetaan sitten kuulumisia kun on reissu tehty. 👍

 • Heidi

  Heippa Susanna!

  Sattuipa hauskasti: myös minä olen keväämmällä menossa työmatkan merkeissä Pietariin. On varmasti hieno kaupunki! Kivaa reissua! 🙂

  T. Heidi

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *