Laatuaikaa äidin kanssa

* Postaus on toteutettu yhteistyössä Naantalin kylpylän kanssa*

Niin paljon kuin äitini on hyväkseni tehnyt, niin on välillä kivaa antaa itsekin jotain kiitokseksi. Harvemmin sitä muistaa sanoa ääneen kaikesta mistä on kiitollinen, joten onneksi asian voi ratkaista myös teoilla.

Vein äitini Naantalin kylpylään kuntoilemaan OLOFitness kuntosalille ja treenin jälkeen kylpylään uimaan. Kylpylän puolella olemme molemmat käyneet monesti aiemmin mutta kuntosali oli uusi tuttavuus meille molemmille.

OLOFitness kuntosali

OLOFitness kuntosali löytyy samasta kerroksesta kylpylän kanssa, joten samalla reissulla on kätevää käydä myös pulahtamassa altaaseen. Helteisenä päivänä kuntosalille meneminen ei kuulosta kaikkein houkuttelevimmalta mutta yllätyin kuinka hyvä ilmastointi salilta löytyikin. Sai keskittyä treenaamiseen eikä hien pyyhkimiseen. 🙂

Avarasta ja viihtyisästä salista löytyi mielestäni kaikki tarpeelliset laitteet sekä välineet hyvän ja tehokkaan treenin tekemiseen. Lähes kaikissa saleissa laitteet tuntuvat aina eroavan jotenkin toisistaan, joten treenaamiseen kuluu aina hieman enemmän aikaa ensimmäisellä kerralla, jotta oppii käyttämään laitetta ja löytää sopivat painot. Kaiken kaikkiaan kivan kokoinen sali, hyvä ilmastointi ja hyvä laitevarustelu. Käsipainojakin näytti löytyvän kunnon kokoisia, joten ei varmaan kuntoilijalta lopu painot kesken.

Äidin kanssa tehtiin hyvä koko kropan treeni, joka kyllä tuntui jo tehdessä lihaksissa. Itse uskalsin tehdä hieman isommilla painoilla ja tuntui kyllä niin mahtavalta päästä kuntosalille treenaamaan. Nyt kun on taas vain juossut, niin salitreenaaminen tuntui hyvältä.

Kylpylä

Kylpylästä löytyy useampi paikka nautiskeluun ja treenin jälkeen olikin ihana päästä vilvoittelemaan altaaseen. Monesti kun on talvella ollut kylpylässä, niin vesi tuntuu alkuun kylmältä mutta nyt vesi oli juuri sopivaa uintiin. Muutaman uintikierroksen jälkeen oli aika siirtyä porealtaisiin. Miten niin ihanat porealtaat tuntuivatkin nyt jopa liian kuumilta. Vesi tuntui todella kuumalta vaikka on varmasti ihan saman asteista vuoden jokaisena päivänä, mutta tässä sen huomaa miten paljon muun tila ja oman kropan lämpötila vaikuttaa. Kuumasta vedestä huolimatta hetken oli pakko silti nauttia istuskelusta ja vain antaa kuplien keinuttaa vartaloa.

Eniten harmitti, että ulkoallas oli juuri käyntimme aikana remontin vuoksi poissa käytöstä, koska siellä olisi ollut helteisenä päivänä upeaa istua nauttimassa kesäkelistä. Remontoinnin jälkeen ulkoallas tulee kuitenkin käyttöön taas entistä ehompana. Auringosta voi nauttia muutoinkin kuin altaassa sillä kylpylän sisäpihalta löytyy aurinkotuoleja, joissa nytkin näytti ihmisiä olevan jonkin verran. Sisäpihalta voi ihailla kaunista merimaisemaa ja läheltä löytyy myös pieni hiekkaranta, jos mielii mereen uimaan.

Huomasin, että altaissa pystyi harrastamaan vesijumppaa. Ilmeisesti OLOFitness kuntosalin jäsenyydellä saa oikeuden käyttää myös Hydrohex-virtuaalivesijumpan palvelua. Muutaman henkilön näinkin vedessä jumppaavan ja näytti kiinnostavalta konseptilta.

Oli ihana päivä, ei voi muuta sanoa. On jännää miksi uinnin jälkeen tulee aina niin raukea olo ja kova nälkä vaikka vain hilluisi porealtaassa. Mistäköhän moinen johtuu? Ei voi syyttää väsymisestä edes Naantalin meri-ilmaa, sillä olimme lähes koko Naantalin reissun ajan sisätiloissa hyvinvointia vaalimassa. 🙂

Muistakaa hyödyntää myös aiemmin saamani alekoodi Susanna20, jolla saa -20 % Wellness Naantalin ja Bellezzan hoidoista 30.8.2020 asti.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *